Kamyonetle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı! Kamyonetle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı!
Edinilen bilgilere göre, Ferizli ilçesinde bağlı Kömürlük Köyünde Salı günü meydana gelen olayda, evinin önünde oynamaktayken kaybolan 8 yaşındaki kız çocuğu, bir süre sonra ağlayarak evine geldi. Çocuk eve gelerek ailesine, tanımadığı bir kişinin kendisini zorla cami bahçesine götürerek kendisini kullandığını anlattı.
Olay sonrası büyük şok yaşayan kızın ailesi, durumu Jandarma’ya bildirdi. Jandarma tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 8 yaşındaki kız çocuğunda hastanede yapılan incelemelerde tecavüz emarelerine rastlandı.
Küçük kızın ve olay günü çevrede bulunan vatandaşların tarif ettiği eşkal üzerine araştırmalarına başlayan Jandarma ve Polis ekipleri, kısa süre içinde verilen eşkale uyan bir kişiye ulaştı. Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesinde yaşayan E.D. (19) tecavüz olayı ile ilgili şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.
E.D.’nin alınan ilk ifadesinde küçük kıza cinsel istismar suçunu kabul ederken, polislere büyük şaşkınlık veren bir itirafta bulundu. E.D. 7 yıl önce kendisinin de tecavüze uğradığını ve bu kişinin 7 yıldır cinsel istismarını sürdürdüğünü kaydetti.
Sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen E.D.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs ile ilgili ise geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim