3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü 3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü
Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı Aydın'da, güneşli havanın da etkisiyle güreşleri kalabalık bir izleyici gurubu takip etti. AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın yanı sıra Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, çevre ilçelerin belediye başkanları, protokol üyeleri ve 10 bine yakın vatandaş izledi. 
Belediye Başkanı Tümer Apaydın, deve güreşlerinin ilçede daha önce 8 kez düzenlendiğini belirterek, güreşleri ilçede geleneksel hale getirerek bu yıl 9.'sunu yaptıklarını söyledi. Şenlikle hem kültürel bir etkinlik düzenlemeyi hem de elde edilecek gelirle ilçedeki eğitim kurumlarına katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Apaydın, "Deve güreşi şenliğimize, havanında güzel olması dolayısıyla beklenenden daha fazla katılım oldu. Çevre ilçelerin yanında Ankara, İzmir, Denizli ve Muğla gibi illerden de misafirlerimizin gelmesi bizi mutlu etti” dedi.
Güreşlerde bu yıl Valilik, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası, S.S. 14 Nolu Minibüsçüler ve Tamirci merhum Ahmet Üçyol kupaları için 7 kupa güreşi başpehlivan develer arasında gerçekleşti. Başarılı olan güreşçi develerin sahiplerine kupalarını protokol üyeleri verdi. Valilik Kupası güreşinde bu yıl Çine'den Tuncer ile Köşk'ten Yargıç mücadele ederken berabere kalan develerin sahiplerine kupalarını AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya ve Bozdoğan belediye Başkanı Tümer Apaydın tarafından verildi. Kıran kırana geçen güreşlerde ‘Terdöken’ ve ‘Oklu’ çatala girip sıkışınca 30 görevli develeri ayırmak için çaba sarf ederken devenin birisinin havutu çıktı. Berabere olarak ayrılan develer belediye başkanlığı kupasını Başkan Apaydın'ın elinden aldı.

Editör: TE Bilişim