Asker adayı kazada hayatını kaybetti Asker adayı kazada hayatını kaybetti
 AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, millet odaklı bir anlayışla kurulan partilerinin kuruluşunun 11. yılını coşkuyla kutladıklarını belirtti. 
Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması kalıplaşmış sorunları çözerek daha emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.
"Demokrasimizin güçlenmesi,milletimizin refah,huzur ve mutluluğu için durmadan bıkamadan çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyen Saraçoğlu, "Ak Parti'yi millet kurdu. Halkımız AK Parti’de kendisini buldu, hislerine tercüman olarak gördü.Kendi değerleri ile, duyguları ile,inançları ile ve yaşayışıyla uğraşanları elinin tersiyle itti, tarihin tozlu raflarına kaldırdı. Milletimiz kendisi ile gülen kendisi ile ağlayan kendi derdini dert edinen Ak parti’ye onun liderine ve onun kadrolarına güvendi.AK Parti’de milletine inanıyor ve güveniyordu.Halkımız kendi içinden çıkan ak kadroları sevdi onlara her zaman gönülden destek verdi. Ak kadrolar iç politikadan dış politikaya,eğitimden, sağlığa, adaletten, emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde bir çok yeniliğe ve yatırıma imza atmışlar, ve atmaya devam etmektedirler. Ne mutlu ki artık adını gururla andığımız bir Başbakanımız ve göğsümüzü kabartan bir Türkiye Cumhuriyeti var.AK Parti olarak yapılan bu hizmetleri,yatırımları hiçbir zaman yeterli görmüyoruz,Ülkemizin bölgesinde ve Dünya’da daha güçlü ve itibarlı bir ülke olması,dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması kalıplaşmış sorunları çözerek daha emin adımlarla ilerlemesi,demokrasimizin güçlenmesi,milletimizin refah,huzur ve mutluluğu için durmadan bıkamadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.Özetle durmadan dinlenmeden yolumuza devam ediyoruz.Partimizin 11. kuruluş yıldönümün tüm teşkilatlarımız adına kutlarım. Ebediyete intikal eden mensuplarımıza Allah'tan rahmet dilerim. Başarılarla dolu nice 11 ve 101.yıllar dileği ile esenlikler dilerim" diye konuştu.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim