Bayraklı'da Karikatür Şenliği Bayraklı'da Karikatür Şenliği
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan’ın konuşma yaptığı toplantıya Hakkı Atilla ve Ali Kökoğuz mazeretleri sebebiyle katılamazken diğer tüm Belediye Başkan Aday Adayları katılım gösterdi. Aday adaylarının yanı sıra toplantıya bir çok partili de katıldı. 
İlçe Başkanı Yakup Gülcan konuşmasına Belediye Başkan Aday Adayları ve Bayraklı Teşkilatı'nın hep birlikte iç içe ve omuz omuza çalışmalar yaptığını belirterek başladı. Gülcan İlçe Teşkilatı ve tüm belediye başkan aday adaylarının birlikte koordineli olarak 17 mahallede program gerçekleştirdiğini, bu programların dev birer mitinge dönüştüğünü ifade etti.
"KİM ADAY OLURSA OLSUN"
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan 9 tane aday adayından hangisi aday olursa olsun Bayraklı Teşkilatının arkasında olduğunu belirterek, "AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı olarak başkan aday adaylarımızdan hangisi aday olursa olsun, ilçemiz belediye başkanlığı seçimini kazanacağımıza inancımız tamdır. Zira bugüne değin huzurunuzda bulunan 9 aday adayımızın tamamı istisnasız; AK Parti’ye ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adaylığına yaraşan ve yakışan nitelik, liyakat, sadakat, donanım ve birikime sahiplerdir. Her birisi Bayraklı seçmenince teveccüh gösterilen, sevilen ve sayılan kişilerdir ve her birisi Bayraklı Belediyesi'ne Ak Parti bayrağını dikecek güç ve kabiliyete sahiptirler.’’ dedi. Bunun yanı sıra Belediye Başkan Aday Adaylarının sürecin başından itibaren nezaketten hiçbir zaman ödün vermediğini dile getiren Gülcan, "Her bir başkan aday adayımız "9 kişiden hangisi aday olursa diğer 8 i, aday olarak tercih edilen başkan adayı ile omuz omuza; tıpkı kendileri belediye başkan adayı olmuşçasına çalışacaklarına" söz verdiler" diye konuştu.
"ADAYLIK KONUSUNDA BİZE ULAŞAN BİLGİ HENÜZ YOK"
Toplantının soru cevap kısmında son günlerde İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın Bayraklı Belediye Başkan Adayı olacağına dair söylentiler sorulurken İlçe Başkanı Yakup Gülcan bu konuda kendilerine ulaşan herhangi bir bilginin olmadığını dile getirerek söylentilerin gerçek bir dayanağının olmadığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim