Buca Belediye Başkanı Kılıç, Görevinin Başında Buca Belediye Başkanı Kılıç, Görevinin Başında
İşyeri sahiplerinin eski günleri özlediklerini ifade etmesi üzerine Şeboy, Forbes’i yeniden Buca’nın cazibe merkezi haline getirecek projelerin hazır olduğunu söyledi. 
Yaklaşık 300 dükkanın bulunduğu ve ortalama Bin Bucalıya iş imkanı sağlayan Forbes Caddesi eski günlerini arıyor. 15 yıllık Belediye Başkanlığının ilk dönemlerinde caddeyi trafiğe kapatarak çarşı haline gelmesini sağlayan Ak Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy da caddenin bugünkü halinin içini acıttığını söyledi. Esnafla buluşan Şeboy, “ Forbes’i açtığımızda ortasına bir yaşam alanı yaptık. Burada ördekler, tavşanlar, kuşlar vardı.Bu sayede hem çocuklar hoşça vakit geçiriyordu, hem de aileleri alışveriş yapıyordu. Ancak hepsini kaldırmışlar. Su akan alan pislik içinde. Başkanlığı bıraktıktan sonra torunum tavşanları görmek istedi ama geldik baktık ki hiç biri yok. Ufacık çocuk tavşanların nereye gittiğini sordu ama ben cevap veremedim. İnşallah hepsini yeniden yapacağız” dedi.
Forbes esnafının büyük ilgi gösterdiği Şeboy, "5 yıl boyunca benden sonra yönetime gelenleri mukayese etme şansınız oldu. Bundan sonraki dönemde “nerede kalmıştık?” diyerek kolları sıvayacağız. Projelerimizi Binali Yıldırım’la birlikte hazırlıyoruz. Buca’yı sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin gözbebeği haline getireceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim