Başbakan Kılıçdaroğluna Yüklendi Başbakan Kılıçdaroğluna Yüklendi
AK Parti İzmir İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen tolantıda konuşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Körüklü'ye ve ekibine görevinde başarılar diledi.
Akay, "Onurla görev yapan eski ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. AK Parti teşkilatının terbiyesine yakışır şekilde görev yaptılar ve görevi en işi şekilde bıraktılar. Teşkilatta devamlılık esastır. Eski ve yeni ilçe başkanımız ekip çalışması içerisinde inşallah Karabağlar’da AK Parti’nin beklediği başarıya elde edeceklerine inanıyoruz. İl yönetimi olarak arkadaşlarımızın destekçiyiz. Önümüzdeki dönemde Karabağlar hizmetleri ve çalışmaları kaldığı yerden devam edecektir. Biz de hizmet devam ediyor. Bizim partimizde başka partilerde gördüğünüz kavganın, dövüşün olmadığını ifade ediyoruz. Başkanlarımız birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti bayrağını birinci olarak dikmek istiyoruz” dedi.
ÖNEMLİ BİR GÖREVİ ÜSTLENDİĞİMİZİ BİLİYORUZ
Karabağlar ilçe başkanlığına atanan Erol Körüklü de, yeni görevinde başarılı olmak için ekibiyle birlikte canla başla çalışacağını söyledi ve şöyle konuştu:“Bu güvene ve teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bu da gece gündüz çalışarak olur. Önemli bir görevi üstlendiğimizi biliyoruz. Ancak zorlukların üstesinden gelmek başarıyı getirir. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda, aldığımız görevi hakkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bunu bir nebze olsun başarmış olacağız ki yeni görevlerle teşvik ediliyoruz. Önceki ilçe başkanı ve yönetimine görev süresince yaptıkları çalışmalardan ve son süreçte göstermiş olduğu tavırdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisinin bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz” dedi.
ÜYE SAYIMIZI 26 BİNDEN 40 BİNE ÇIKARDIK
AK Parti Karabağlar İlçe Eski Başkanı Kadir Uçar da, görev değişimini bayrağın el değiştirmesi olarak nitelendirdi. Kadir Uçar, “Bu bir görev yarışı, bayrak değişimidir. Bizden önceki başkanımızdan aldığımız başarılı görevi yine aynı şekilde en yüksük seviyede bıraktık. Yeni ilçe başkanımıza ve yönetimine destek olacağız. Biz AK Parti ailesinden yetiştiğimiz terbiye ile vazifemizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik. 26 bin üye sayımızı 40 binlere çıkardık. 23 11 seçimlerinde başarılı bir sonuç aldık. Erol Bey v ekibi 2014 yerel seçimlerinde başarılı olacaktır. Elimizden geldiğince kendisine destek olacağız” şeklinde değerlendirme yaptı.

Editör: TE Bilişim