Şehit Acısı Aydın'a Düştü ..! Şehit Acısı Aydın'a Düştü ..!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç süt ve mısır üreticilerine iki önemli uyarıda bulundu. 2012 Nisan Mayıs, Haziran aylarına ait süt icmal listelerinin askıya çıktığını ve üreticilerin bilgilerini kontrol etmelerini isteyen Kılınç, mısırlarını TMO’ya satan üreticilerin anlaşmalı bankalardan alınacak kartlar ile ürün bedellerini 30 gün içinde dğeil, 10 gün içinde alacağını açıkladı. 
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, yaptığı basın açıklaması ile üreticileri iki konuda uyardı. İlk olarak süt üreticilerine seslenen Kılınç, “2012 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına ait süt icmal listeleri beş gün süre ile köy muhtarlıklarına ve tarım ilçe müdürlükleri wep sayfalarında askıya çıkmıştır. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir” dedi.
Diğer yandan mısır üreticilerini bir müjde veren Kılınç, “Anlaşmalı bankalardan alınacak banka kartı ile mısırlarını Toprak Mahsulleri Ofisine satan üreticilerimize ürün bedeli ödemeleri 30 gün yerine 10 gün içinde yapılacaktır. Her iki olayında üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim