Aliağa'da Elektrik Kesintisi Aliağa'da Elektrik Kesintisi
Sanayi sitesinde süren çalışmaların, hava koşullarının uygun olması halinde bir ayda tamamlanacağı bildirildi.
550 esnafın faaliyet gösterdiği Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nin yazın toz, kışın da çamurla olan mücadelesi, Aliağa Belediyesi ve Büyükşehir’in altyapı ve yol çalışmalarıyla tarihe karıştı. Geçtiğimiz Nisan ayında başlayan çalışmalarda önce yağmur suyu altyapı sistemleri yapıldı. Tefsiye çalışmalarının ardından Eylül ayında yolların yapımına başlandı. Çalışmalarda sona gelen ekipler ana caddelere 40 bin metrekare asfalt döktü. Ara sokaklardaki 33 bin metrekarelik yol da Aliağa Belediyesi ekipleri tarafından beton yapıldı. Çalışmalarda sona yaklaşılırken, kalan 12-13 bin metrekarelik yolun yapımı bir ayda tamamlanacak.

"SÖZ VERDİK VE SORUNU ÇÖZDÜK"
"Altyapı ve yol çalışmaları Aliağa Sanayi Sitesi esnafını memnun etti. Toz ve çamur nedeniyle yıllardır büyük çile çektiklerini ifade eden esnaf, çalışmalar nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür etti.
Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nin 11 yıllık sorununun çözümünde Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi ekiplerinin gece-gündüz özverili bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Oğuz, “Yağmur suyu hattı döşenmesi ile başlayan çalışmalar, trapez kanal, asfaltlama ve betonlama çalışmaları ile devam etti. Şuan birkaç sokağın beton yol yapım çalışması kaldı. Onlar da en hızlı şekilde yapılmaya devam ediliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu sorunun çözümünde çok büyük katkıları oldu. Başta Sayın Aziz Kocaoğlu olmak üzere gece-gündüz demeden özverili şekilde çalışarak Aliağa Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarına çözüm kavuşturan tüm ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim