Zeytin Hasat Şenliği Aliağa’yı Buluşturdu Zeytin Hasat Şenliği Aliağa’yı Buluşturdu
Aliağa Belediyesi’nin, kentin çeşitli noktalarında kadınların bilinçli spor yapması için gerçekleştirdiği eğitim programları kadınlardan büyük ilgi görüyor. Aliağa’nın Helvacı beldesindeki Spor eğitim programlarına katılan kadınlar düzenledikleri etkinlikle, pasta, börek ve kek, sarma ve içeceklerden oluşan mini kokteyl ile Aliağa Belediye başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür etti. Başkan Oğuz, “Bu projemizle Helvacı’da yaşayan kadınlarımızın bilinçli spor yapmalarına öncülük yaptık. Beklediğimizden çok ilgi gördük. Gösterilen ilgiden çok memnunum” dedi.
HELVACILI KADINLARIN SPOR GÜNÜ; PAZARTESİ, ÇARŞAMBA VE CUMA
Aliağa Belediyesi tarafından kentte Aliağa Belediyesi ENKA Kapalı Spor Salonu ve Helvacı Beldesi’nde Kapalı Spor Salonunda kadınlara yönelik bilinçli Spor eğitim programları düzenleniyor. Helvacı’da Eğitimler; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 10.30–11.30 ve 12.00–13.00 saatleri arasında veriliyor. Programda, Aerobik, Pilates, aletli aletsiz kondisyon çalışması yapılıyor. Hafta içi 3 gün 2 kez uygulamalı olarak aletli aletsiz uygulamalı spor eğitimine Helvacılı kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Aliağa Belediyesi’nin, Spor öğretmenleri gözetiminde başlattığı Spor eğitimlerinin, Helvacı’da başlattığı eğitimlerin büyük bir eksikliği giderdiğini belirten kadınlar, düzenledikleri mini kokteyl ile Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür etti.
BAŞKAN OĞUZ; KENTİN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa’da hizmetleri sosyal belediyecilik anlayışıyla kentin dört bir yanında götürdüklerini ifade ederek, “Aliağa kent merkezi’nde ne yapıyorsak, Helvacı’ya ve diğer mahallelerimize de aynı hizmetleri götürüyoruz. Sağlıklı yaşam için sporun önemine inanıyorum. Helvacı’da yaşayan hanımların bilinçli spor yapmaları için öğretmen eşliğinde ücretsiz spor programları başlattık. Bu spor etkinliğine Hanımlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Eğitimler büyük bir başarıyla sürüyor. Bugün, bu projenin başarıya ulaştığını görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Düzenledikleri etkinlik için de çok teşekkür ediyorum” dedi.
ETKİNLİĞE KATILDILAR
Helvacı’da Düzenlenen etkinliğe Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Eren ve Münir Nurettin Bayrav, Özel Kalem Müdürü Özkan Kaçar, Halkla İlişkiler Sorumlusu Yücel Laçinel, Belediye Şirket Müdürü Uğur Kaçar spor eğitmenleri ve spor eğitimi gören kadınlar katıldı. Ayrıca Bosna Hersek Fahri Konsolosu ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Ahmet Kemal Baysak da düzenlenen etkinliğe katılarak spor eğitiminin verilmesine imkân sağlayan Başkan Oğuz’a teşekkür etti, Helvacı’lı kadınları tebrik etti.



Editör: TE Bilişim