Aliağa'da Elektrik Kesintisi Aliağa'da Elektrik Kesintisi
Aliağa İmam Hatip Lisesi Müdürü Zehra Tuğba Tabakçıoğlu, yeni açılan okulun tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri kermesten elde edilecek gelirle okulun ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Okul aile birliğinin aldığı kermes kararından sonra herkesin katkı koymak için büyük çaba sarf ettiğini belirten Tabakçıoğlu, “Alınan kermes kararı ile kendi el emeği göz nuru ürünlerini burada satışa sundular. Özellikle günümüzde her şeyde hileli ürünlerin olduğu bir zamanda velilerimiz eski zamanlarda olduğu gibi katkısız,hilesiz tamamen el yapımı ürünler olan Bal, Zeytinyağı,Nar ekşisi,Yemeni, El işlemeli havlular ürünlerini kermeste satışa sundular, bunlar sadece bir bölümü ürünlerin, buradan elde edilecek gelirde okulumuzun ihtiyaçlarında kullanılacak” dedi.

HEDİYE HADİSİ ŞERİF
Düzenlen kermeste velilerin kendi elleri ile süs eşyası olarak hazırladığı hadisi şerifler de kermese gelenlere dağıtıldı. Okul Müdürü Zehra Tuğba Tabakçıoğlu, düzenlenen kermesin kutlu doğum haftasına denk geldiğini de ifade ederek, “Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla 22 Nisan’da Çıtak Köy Camii'nde etkiliğimiz olacak. Yapacağımız etkinliğe de herkesi bekliyoruz. Bu vesile ile velilerimizin hazırladığı süs eşyası olarak ta kullanılabilecek küçük hadisi şerifleri, hafta anısına kermesimizi ziyaret edenlere hediye ediyoruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim