İzmir'de  Zincirleme Kaza İzmir'de Zincirleme Kaza
Aliağaspor güreş takımı sporcuları bir araya gelerek sezon değerlendirmesi yaptı. Aliağaspor Kulübü altyapı sorumlusu Turgay Ceylan, takımda birlik ve beraberliğin başarıyı getirdiğini kaydetti. Takımın başarısının her sezon arttığını belirten Aliağaspor güreş takımı antrenörü Emin Kınabaş, “Faaliyete başlayalı henüz 3 yıl oldu. Yeni oluşan bir güreş takımı olmamıza rağmen 2009-2010 sezonunda 12, 2010-2011 sezonunda 42 ve 2011-2012 sezonunda katıldığımız yarışmalarda 62 madalya kazanarak önemli bir başarı elde ettik. Güreşçilerimizi milli takım seviyesine ulaştırmayı istiyoruz. Kısa bir sürede yakaladığımız büyük başarılar için güreş branşının açılmasına öncülük eden Belediye Başkanımız Turgut Oğuz, kulüp yönetimimiz, sporcu aileleri ve tüm sporcularıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Aliağaspor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Turgay Ceylan ise, “Faaliyet gösterdiğimiz her branşta önemli başarılar kazanan bir kulübüz. Yakaladığımız başarılarda bu birlik ve beraberliğin etkisi de oldukça fazla. Bugün bir araya gelerek bir yıllık performansı değerlendirdik” dedi.

AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur Eren, kulübün 2011-2012 sezonunu her branşta önemli başarılarla tamamladığını ifade ederek, “Güreş sporunun gençler ve çocuklar arasında yaygınlaştırılması için yaptığımız çalışmalar sonuç veriyor. Bu sezon sadece güreşte kazandığımız 62 madalya, bu başarının en somut sonucu. Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz’un desteği ve ilgisiyle bu branşlarda faaliyet gösteriyoruz. Sezonu tamamlayan tüm güreşçilerimize ve teknik heyete başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim