Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye

Çocuklar geleceğimiz” sloganıyla yola çıkıp özkaynak projesini hayata geçirmenin ilk adımlarını atan Altınordu’nun, tarihindeki ilk uluslararası organizasyon olan U-12 Cup, 5 ülkeden 8 takımın katılımıyla hafta sonunda yapılacak. Selçuk-Efes Tesisleri’ndeki dev organizasyona Altınordu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra İngiltere’den Reading, Hollanda’dan Twente, Almanya’dan Herne ve Yunanistan’dan Atromitos takımları katılacak.

Perşembe gününden itibaren İzmir’e gelmeye başlayan kafileler için Cuma saat 18.00’de Kuşadası İbramaki Sanat Galerisi’nde açılış partisi düzenlenecek. Konak ve Kuşadası Belediyeleri, cumartesi-Pazar günleri 09.00’da başlayacak turnuva için İzmir ve Kuşadası’ndan otobüsler kaldıracak.
İzmir’den katılmak isteyenler, kulübe isimlerini bildirerek otobüsten yararlanabilecek. Altınordu Futbol Akademi Direktörü Nedim Yiğit, Altınordu’nun temelini altyapı organizasyonlarının oluşturacağını söyleyerek, “Uluslararası U-12 Cup, çocuklarımızın farkındalıklarını ve vizyonlarını geliştirip diğer kulüplerle paylaşımlarda bulunmak adına düzenleniyor. Çok güzel geçeceğine ve her yıl tekrar edileceğine inanıyorum.
Editör: TE Bilişim