Polis, sevgilisini sokak ortasında öldürdü Polis, sevgilisini sokak ortasında öldürdü
Kaza, Ankara-Kırıkkale Karayolunda Lalabel mevkiinde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Elmadağ'dan Ankara istikametine seyreden 06 M 6860 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, plakası belirlenemeyen bir TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, karşı yola geçerek İstanbul-Çorum seferini yapan 34 GF 5610 plakalı yolcu otobüsünün altına girdi. Otomobil yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildi, otobüs ise yol kenarındaki boş bir araziye girdi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Avni Bozkır, Mahir Bozkır, Bayram Kartal, Adil Uğurlu olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüsteki yolculardan Songül Eblek, Şerife Çetin ve Leyla Tunaoğlu da hafif yaralandı.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralanan yolcular olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışarak hayatını kaybeden 4 kişi, itfaiye ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmalarının ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. Ceset torbasına konulan cesetler, Elmadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Olay yeri inceleme ekipleri de kaza yerinde ve araçta incelemelerde bulundu. Öte yandan, kaza nedeniyle panik yaşayan yolcular, çağrılan başka bir otobüsle yola devam etti.

Kaza nedeniyle Kırıkkale yolunda kontrollü verilen trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Hurdaya dönen aracın parçalarının metrelerce savrulduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim