Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü
Torbalı halkının istekleri üzerine inşaat edilen havuz, çevre il ve ilçelerde oturan vatandaşların da uğrak mekanı haline geldi. Deneyimli personeli ile sezona hazırlanan yüzme havuzunda son hazırlıklar yapılıp, dün hizmete açıldı. Her yıl farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan tesiste bu yıl masa tenisi, langırt ve masa hokeyi gibi oyunlar ve animasyon gösterileri de olacak.
Havuz giriş ücretlerinin geçtiğimiz yıl olduğu gibi tam 10, öğrenci 7,5 TL olması bekleniyor. 15 personelin görev yapacağı tesisteki sinek bar ve restaurantta her türlü yiyecek bulunacak. DJ kulesinden yapılacak müzik yayını ile farklı animasyon gösterileri eğlenceyi doruğa çıkartacak. Yaşanabilecek kaza ve yaralanmalara havuzda görevli cankurtaranlar anında müdahale edecek, ayrıca havuzda ambulans bekletilecek. Havuz yönetimi, 18 ayrı noktaya konulan güvenlik kameraları ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarına da önlem aldı.
Havuz, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haftanın 4 günü 12.30’dan sonra hizmet verecek. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sabah 09.00’dan itibaren müşteri kabul edilecek. Torbalı halkından tam not alan aile günü uygulaması bu yıl da pazar günleri devam edecek. Havuz içerisinden nakit para akışı olmayacak. Vatandaşlar girişte kartlarına yükleyecekleri para ile alışveriş yapabilecek. Kartta kalan para çıkışta iade edilecek.
Torbalı Belediyesi Kafeleri ve Aquapolis Yüzme Havuzu İşletme Müdürü Gökmen Yörük, ilçe halkına daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla her yıl kendilerini yenilediklerini söyledi. Yüzme havuzuna olan ilginin her yıl arttığını, herkesin yararlanabilmesi içinde fiyatları oldukça makul düzeyde tuttuklarını dile getiren Yörük, “Sezonu sorunsuz bir şekilde tamamladık. Deneyimli personelimiz ile bu sezonu da sorunsuz bir şekilde geçirmek istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımız tamam. Bu yıl yine farklı hizmetlerimiz olacak. Halkımızın taleplerine karşılık vermek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim