Manisa'da tren minibüse çarptı: 6 ölü Manisa'da tren minibüse çarptı: 6 ölü
İlk ve Orta Okul öğrencileri arasında Küçük Kızlar, Küçük Erkekler 1500 metre ve Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler 2000 metre olmak üzere 4 grupta 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmalarda, ilk sekize giren öğrenciler 5 Mart 2013 tarihinde Manisa'da gerçekleşecek olan finallere katılma hakkı kazandı.
Küçük Kızlarda Tuğba Güneş, Betül Bahadır, Tuğba Temel, Tülay Yeşilöz, Esra Yurga, Berna Dede, Ayşenur Tanrıverdi ve Melek Bugan; Küçük Erkeklerde Mert Aras, Murat Kıran, Yunus E. Kızıltaş, A. Kadir Karayılan, Sezer Ayaz, Bayram Ekinci, Akın Budanur ve Ahmet Gündüz; Yıldız Kızlarda Ayşegül Erdeniz, Rozerin Kalavuz, Suna Yurdusever, Nalan Tanrıverdi, Ceylan Mısır, Derya Cilo, Kezban Mısır ve Hülya Erbey; Yıldız Erkeklerde Adil Okkay, Uğur Öner, Serhat Kösem, Yusuf Sosyal, Emre Asto, Abdullah Deniz, Ali Türkoğlu ve Salim Bulu, kategorilerinde ilk sekize girerek Manisa'da yapılacak olan finallere katılma hakkı elde eden sporcular oldu.
Müsabakalar sonrası gruplarında ilk üç sırayı paylaşan sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Ali Aydın ve bu kurumdan gelen eğitmenler tarafından verildi.
Editör: TE Bilişim