Gaz alırken yakılan sigara can aldı Gaz alırken yakılan sigara can aldı
  Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün sabah 06.00 sıralarında Manavgat-Ulukapı Köyü Bardaklar Mahallesi’nde Manavgat Irmağı kenarında meydana geldi. Yayla Mahallesi’ndeki evlerinde aralarında çıkan tartışmanın ardından arabayla Ulukapı Köyü Bardaklar Mahallesinde Manavgat Irmağı kenarına gelen K.K. (60) ile oğlu Umut K. (22) tartışmalarını burada da sürdürdü. Tartışma sırasında baba K.K., arabasının bagajında bulunan ruhsatlı av tüfeğini alarak oğlunu başından vurdu. Umut K.’nin cesedi Manavgat Irmağına düştü. 
Olay, dün K.K.’nın kullandığı av tüfeğiyle Cumhuriyet Savcılığına teslim olmasının ardından ortaya çıktı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaptıkları aramadan bir sonuç alamayınca Manavgat Belediyesi kurtarma ekibi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Su altı ekibine haber verdi. Bugün sabah Manavgat barajından ırmağın suyunun kesilmesi ve ırmakta su seviyesinin düşmesinin ardından yapılan aramalarda Umut K.’nın cesedi olay yerinden yaklaşık 50 metre aşağıda ırmağın orta kısmında ağaca takılmış olarak bulundu. Dalgıçlar tarafından çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayın meydana geldiği yerin yakınlarında bulunan pompalı tüfek de jandarma ekiplerine teslim edildi. Babası tarafından öldürülen Umut K.’nin çok sayıda olaya karıştığı, aile içerisinde de sürekli huzursuzluk çıkardığı iddia edildi.




İzmir haber

Editör: TE Bilişim