Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak
 Çıray yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Kemalpaşa’nın AKP’li Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun yaptığı yasa dışı uygulamalar medyaya da yansımış ve İzmir kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Daha önce birçok çalışanı çıkararak ekmeğiyle oynayan Başkan Uğurlu’nun CHP döneminden bu yana çalışanlara karşı tutunduğu bu partizan ve hasmane  uygulamalar da hayret verici niteliktedir.” Dedi.
CHP İzmir Milletvekili-PM üyesi Dr. Aytun Çıray, İç işleri Bakanı Efkan Ala’nın yazılı olarak cevaplaması istemiyle meclise bir soru önergesi verdi. 
İşte Çıray’ın Efkan Ala’ya yönelttiği o kritik sorular…
 
1.  Kemalpaşa Belediye Başkan’ı Arif Uğurlu’nun 30 Mart’ta Belediye başkanı seçilmesinden sonra, Başkan Yardımcısı Yahya Aka’yı istifaya zorlamak amacıyla makam odasından çıkarttığı ve ilçe merkezine 65 kilometre uzaklıktaki Kamberler mahallesinde görevlendirdiği doğru mudur?
2.Sürgün kabul edilebilecek bu uygulamadan sonuç alamayan Arif Uğurlu’nun,   belediyeye ait bir tuvalet önüne bir masa ve sandalye koydurarak Yahya Aka’yı orada çalışmaya zorladığına dair basın haberleri  doğru mudur?
3.   Üst düzey bir belediye başkan yardımcısına yapılan bu yasa dışı muameleleri yapan Belediye Başkanı Uğurlu görevini kötüye kullanmış olmuyor mu? 
4. İnsanların gururlarıyla oynayarak istifaya zorlanması yöntemiyle uygulanan bu mobbing’e karşı İçişleri Bakanı olarak soruşturma başlatmayı düşünür müsünüz?

Editör: TE Bilişim