İzmir’in Çözüm Bekleyen Sorunları. Halk Belediye’den Neler Bekliyor? İzmir’in Çözüm Bekleyen Sorunları. Halk Belediye’den Neler Bekliyor?
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Balçova Termal Otel’de düzenlenen Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’nin balosunda Gecenin açılış konuşmasını yaptı. 5. yılını kutlayan derneğin yönetici ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Geceye katılanların 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Sevginin olduğu yerde kavga yoktur. Sevginin olduğu yerde huzur vardır. Sevginin olduğu yerde pozitif enerji var. Biz de bu enerjiyi kentimizde yakalamaya çalışıyoruz” diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı daha sonra, Dernek Başkanı Medat Şenay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 5. yıl pastasını kesti. Gece, Çamdibi bandosunun sahne almasıyla renklendi.
Müzik eşliğinde halay çeken göçmenlere Başkan Kocaoğlu ile birlikte Bornova Belediyesi Başkanı Kamil Okyay Sındır, İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ve Makedonya Ticaret Ateşesi Ali Süleyman da eşlik etti.


Editör: TE Bilişim