Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
 Açıldığı günden bugüne değin her ay bir fotoğraf sanatçısına ev sahipliği yapan Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi ilk kez bir baba ve kızını ağırlıyor. Hülagü Turan ve kızı İrem Turan’ın 25 fotoğrafından oluşan serginin açılışı büyük ilgi gördü. Mimar olan ve 25 yıldır fotoğraf sanatıyla uğraşan Hulagü Turan, genellikle doğa fotoğrafları çekmeyi tercih ettiğini dile getirirken; Yaşar Üniversitesi’nde yüksek lisans öğrencisi olan kızı İrem Turan ise, babasının desteğiyle başladığı fotoğrafçılıkta model ile çalışmayı sevdiğini ifade etti. Ülkenin farklı bölgelerinin eşsiz güzelliklerinin yanı sıra, yurt dışı seyahatlerinde çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, açılışa katılanların beğenisini kazandı.
Hulagü ve İrem Turan, sergi açılışına katılarak kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan dostlarına ve fotoğraf gönüllülerine teşekkür ederken böyle güzel bir mekanı Urla’ya kazandıran ve kendilerine sergi açma imkanı sağlayan Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.
Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi’nde sergi açan Hulagü Turan ve İrem Turan’a Urla Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi. Sergi Mart ayı boyunca gezilebilir.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim