Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
Yaz-kış akan Rahmanlar çayı, son yağışların ardından karların da erimesiyle yatağını zorlamaya başladı. Derebebekler köyü yakınlarında Suçıktı bölgesinden gelen dereyle birleşen Rahmanlar çayı, geçtiği bahçe ve tarlalara hayat veriyor. Küçük Menderes nehrini besleyen dereler arasında yer alan Rahmanlar üzerinde yer alan kemerli köprüler, suyun yeniden coşkun şekilde akmasıyla fotoğraf meraklıları için güzel bir görünüm ortaya çıkardı. Suçıktı köyünde dağda kavak ağaçları arasında oluşan minik şelaleler de seyrine doyumsuz güzellikte bir manzara oluşturdu.
Üzerine Aktaş Barajı inşa edilen İlkkurşun çayı da Küçük Menderes nehrini beslemeye başladı. Tarihe başkent olarak adını yazdıran Birgi beldesinin tam ortasından geçen Birgi çayı, coşkun akışıyla eski günlerini aratmıyor. Yaz mevsiminin sonuna doğru suyu iyice azalan Birgi çayı kıyısındaki piknik alanlarında vatandaşlar, güzel havada su sesiyle piknik yapıp ferah bir gün yaşadılar.
Pazar gününden bu yana hava sıcaklığının 20 derece civarında izlediği Ödemiş’te, bugünden itibaren yağışlı günlerin yeniden başlayacağı ifade ediliyor. İki günlük bahar havasıyla soluk alan ilçede yağışın, yarın akşama kadar etkisini göstermesi bekleniyor.Hava sıcaklığının 6 derece düşeceği, rüzgarın da etkili olacağı belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim