İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
Doğru mu değimli mi? Bu doğruysa sokağa çıkamazsan zaten belediye başkanı olamazsın. Doğru değilse aklan paklan İzmir’e gel” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’deki ikinci gün programına Bornova’da başladı. MHP lideri sabah saatlerinde Bornova Çarşısı’nda esnaf ve STK temsilcileriyle kahvaltı yaptı.

Bahçeli ile fotoğraf çektirmek isteyen partililer uzun kuyruklar oluştururken Gülçin Akkaya isimli partili Bahçeli’ye çiçek armağan etti, bunun üzerine Bahçeli ceketinin yakasından çıkarttığı parti rozetini Akkaya’nın yakasına taktı.





Kemalpaşa’da mini miting


Bornova’dan Kemalpaşa’ya geçerek burada partililere seslenen Bahçeli, sandıklara sahip çıkılmasını istedi. MHP lideri, “Yakın tarihimizde önemli bir siyasi değişiklik kendisini gösterecektir. Bu seçimlere önem veriyoruz. Yapılan yasa değişikliği ile büyükşehir geniş bir alana yayılmıştır.

Bu geniş alan İzmir mülkü idare sınırlarını kapsayacak tarzdadır. Köyler, mahalleler, ilçeler, büyükşehir belediye başkanını seçme hakkına kavuşturulmuş olmaktadır. Büyükşehir belediye başkanının bu kadar geniş alanda hizmet sunabilmesi için bazı nitelikleri olması lazımdır.

İzmir’de yaşayan tüm insanları ayırt etmeksizin hizmeti adil, dürüstçe herkese eşit bir şekilde dağıtmayı hedeflemelidir. Bilgiye, birikime sahip olması gerekir. Proje üretebilmesi gerekir. Bunun yanında da kapısı herkese açık olan bir belediye başkanı olması lazım. İşte böyle bir şahsiyet MHP’nin değerlendirmeleri neticesinde adayımız Murat Taşer olmuştur” dedi.
“AKP mitingleri montajlıyor”

Ak Parti'nin taşıma kalabalıklarla mitingler organize ettiğini, montajla mitinge gelenlerin üst üste konulduğunu ifade eden Bahçeli, "Bütün mitingleri montajlıyor, bir bakıyorsunuz Recep Tayyip Erdoğan, aman ya rabbi. 'Bu kadar yolsuzluk, rüşvetten sonra hala bu millet bu adamın peşinden mi gidiyor' diye adamın söyleyesi geliyor.

Gerçek o değil. Gelsin bizim gibi her ilçeyi adım adım dolaşsın bakalım. Biz her gün illerimizi gezerken tüm ilçelerle görüşerek geliyoruz ve gümbür gümbür geliyoruz. AKP’den hesap sormak için geliyoruz. Yolsuzluk ve rüşvetin hesabını sormak için geliyoruz. Nerede bir ayakkabı kutusu varsa onu devlet olarak 

Editör: TE Bilişim