Bakan ŞAHİN Sakarya’da  şehitlik anıtının açılışını gerçekleştirdi Bakan ŞAHİN Sakarya’da şehitlik anıtının açılışını gerçekleştirdi
Etkinlikte konuşan Bakan Şahin, “Akpınar beldesinde güzel şeylerin ve çalışmaların yapıldığını gördüm. Sizler hatıralara ve değerlere sahip olduğunuz müddetçe Akpınar Beldesi her şeye sahip olur” dedi.

Bakan Şahin’in konuşmasının ardından Akpınar YİBO okul bahçesinde gerçekleşen etkinlikte şair Ömer Çam anısına Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra Akpınar YİBO öğrencileri, şair Ömer Çam’ın Mehmet Akif Ersoy’un okuduğu safahat şiirlerini okudular.

Akpınar Beldesi'nde düzenlen 'Ömer Çam şiir dinletisine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanı sıra Ordu Valisi Orhan Düzgün ve çok sayıda davetli katıldı.Okunan şiirlerin ardından Bakan Şahin, Türk Telekom’un sponsorluğunda basılan safahat kitaplarını, şiir okuyan öğrencilere ve öğretmenlere hediye etti.

Akpınar Beldesi'nde yapılan açılış ve etkinliklerin ardından Bakan Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı helikopter ile Ankara’ya gitti. Akpınar Beldesi'nde düzenlen Ömer Çam şiir dinletisine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanı sıra Ordu Valisi Orhan Düzgün ve çok sayıda davetli katıldı.




Editör: TE Bilişim