Dolandırılan vatandaşın isyanı Dolandırılan vatandaşın isyanı
Bartın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tefeci çetesi çökertildi. Bartın’ın Amasra ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçelerinde düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Şahısların, ev, işyeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda 3 adet çeşitli markalarda ruhsatsız tabanca, 26 adet mermi, 5 gram esrar, 2 fişek içime hazır esrar maddesi, sustalı 1 bıçak, 3 bilgisayar, 1 adet kalem kamera, 75 adet boş senet, 10 çek, 2 tapu belgesi, 3 adet sim kartı, 6 çift hileli zar, mıknatıslı demir ve kol bandajı, zilli buton, çok sayıda doküman ve ajandalar ele geçirildi.
Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, şahısların 8 aydır takip edildiklerini belirterek şöyle konuştu: “Ekiplerimiz bu konu üzerinde yoğun mesai harcadı.

Vatandaşların ekonomik durumlarında menfaat sağlamaya çalışan kişilere yönelik yaptığımız operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldık, 1 kişi takibimiz altında. Kalem kamera, silah ve hileli zar ele geçirildi. Yine silah, çek ve senetler ile bilgisayarlar ele geçirildi. Suç örgütlerine aman vermeyeceğiz.” Üç gündür emniyette sorgulanan şahıslar adliyeye sevk edildi.




Editör: TE Bilişim