Bornova Belediyesi bez torbada da örnek Bornova Belediyesi bez torbada da örnek
 Bornova merkez Kızılay Mahallesini Atatürk Mahallesi İnönü Mahallesi ve Evka 4 Mahallesine bağlayan ve en dar kesiti olan yolun istimlak ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Kamil Okyay Sındır '' Yıllar yılı bu yol Bornovanın en büyük sorunlarından bitanesiydi. Böylesine büyük ve maliyetli bir sorunu çözdüğümüz için çok mutluyum'' dedi.




Bornova Belediye Başkanı Dr. Kamil Okyay Sındır İzmir Haber AJansı ile yaptığı röportajda açıklamalarda bulundu. Bu yolun yıllardır Bornovalılar için çile yolu olduğunu ancak yapılan istimlak çalışmaları ile bu sıkıntılı dönemin giderildiğini artık Bornoba evka4 Atatürk Mahallesi İnönü Mahallesi Homeros vadisi ve köylerine giden yolun genişletildiğini, böylece hem bu yolda ölümlü kazaların önüne geçileceğini hemde ulaşımın daha rahat ve kontrollü yapılacağını belirtti.




Başkan Sındır; Önce istimlak işini çözdük gördüğünüz gibi kaldırım çalışmaları tamamlandı ve şimdide asfaltlama çalışmaları yapılıyor. En son olarak yeşil alan ve peyzaj çalışması yapılacak ve buradaki çalışmalar tamamlanacak.  Bütün çalışmalarımız ve mesaimiz Bornova ve Bornovalılar için dedi.




Buarada Başkan Sındır'ın inceleme yaptığı esnada yoldan geçen vatandaşların başkana olan ilgi ve sevgisi oldukça yüksekti.





Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır daha sonra çalışmaalanı yakınındaki Ahmediye Öğrenci Yurdunun Düzenlediği kermesi ziyaret ederek buradaki  vatandaşlarla sohbet etti. Elle dokuma ve örme ile yapılan elişi çalışmaları inceleyen başkan Sındır Daha sonra buradan ayrıldı.   






Haber : İzmir Haber Ajansı



Editör: TE Bilişim