Konak’ta BayramTemizliği Konak’ta BayramTemizliği
Son olarak Çanakkale’den kuzeniyle birlikte İzmir’e yerleşen bir çocuk annesi Gülşah B.’ye (28) eşya yardımında bulunuldu. 
Eşinden ayrılıp, ikinci sınıftaki kızıyla kendilerine yeni bir hayat kurmaya karar verdiklerini söyleyen Gülşah B., gazetede gördüğü haber üzerine Başkan Tartan’a mektup yazdığını ve bir hafta gibi kısa bir sürede istediği eşyaların geldiğini kaydetti. Alsancak’ta kuzeni ile birlikte tuttukları küçük bir dairede asgari ücretle geçinmeye çalıştıklarını ifade eden Gülşah B., “Salonumuzda bir kanepemiz ve televizyonumuz vardı. Yeni koltuklarımızla evimiz sıcacık bir görünüm kazandı. Evimiz şimdi bir yuva oldu. Kızım ve kuzenim çok sevinecek” dedi.


"YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİM"
İki bayan ve bir çocuğun hayata tutunmasına yardımcı olmanın verdiği huzurun ve mutluluğun tarifi olmadığını kaydeden Başkan Tartan, “İnsanların daha rahat yaşamaları için sarfettiğimiz çabalar yerine ulaştıkça biz de mutlu oluyoruz. Görevde olduğum sürece dilekleri, istekleri yerine getirmeye, ihtiyaçları imkanlarımız ölçüsünde gidermeye, gülen yüzler yaratmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim