Bayındır İzmir Yolunda Trafik Kazası Bayındır İzmir Yolunda Trafik Kazası
Muhtarların sorunlarının ağırlıklı olarak paylaşıldığı ziyaret kapsamında Ekeroğlu, Savuran’ı cuma günü gerçekleştirilecek Bayındır Muhtarlar Derneği Genel Kurulu’na ve 27 Nisan’da başlayacak 15. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’ne davet etti.
Ziyareti değerlendiren Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Savuran, “Havzamızdaki tüm muhtarlarla dayanışma içerisindeyiz. Çalışmalar hakkında sık sık bilgi paylaşımları yapıyoruz. Bayındır Muhtarlar Derneği Başkanımızla da son gelişmeleri ve sorunlarımızı değerlendirdik. Kendilerinin daveti bize onur verdi. Uzun süredir devam eden dayanışmamızı sık sık bir araya gelerek güçlendireceğiz. Ziyaret için İsmail Ekeroğlu’na ve Bayındırlı muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Cuma günü gerçekleştirilecek genel kurulda yeniden Bayındır Muhtarlar Derneği başkanlığına aday olan İsmail Ekeroğlu da, “Ziyaretimiz sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ödemişli muhtarlarımızı hem genel kurulumuzda, hem de çiçek festivalinde Bayındır’da görmek istiyoruz” diye konuştu

Editör: TE Bilişim