Tiyatrolar gününe özel oyun Tiyatrolar gününe özel oyun
  Geçirdiği sakatlık dolayısıyla futbol yaşantısına son vermek zorunda kalan Baykalmış, “Kulübe futbolcu olarak hizmet edemedim ama belediye başkanı olarak Altay’a destek olmak istiyorum.” dedi.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı ziyaret etti. Beraberindeki meclis üyesi adayları Selçuk Sert ve Adnan Yüksel’le birlikte kulübün Gaziemir’deki tesislerinde Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar’la bir araya gelen Baykalmış,

yıllar önce Serkan Dökme ile birlikte Bornovaspor'dan Altay’a geldiğini, ancak geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle futbolculuk yaşamının kısa sürdüğünü söyledi. Baykalmış, “Futbolcu olarak fazla hizmet edemediğim Altay Spor Kulübü’ne inşallah belediye başkanı sıfatıyla destek olacağız” dedi. 

AK Parti’nin genç başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış’a kulüp ziyaretinden dolayı teşekkür eden Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz, sporun içinden gelmiş bir ismin Gaziemir’de belediye başkan adayı olmasının sevindirici bir durum olduğunu söyleyerek, Baykalmış’a başarılar diledi.

AK Partili Baykalmış, daha sonra antrenman sahasına girerek Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar’la bir süre sohbet etti.

Editör: TE Bilişim