Göksel Aksoy Parkına Muhteşem Açılış Göksel Aksoy Parkına Muhteşem Açılış
Engelli, öğrenci, yaşlı, hasta, ve maddi durumu olmayan vatandaşları tek tek tespit ederek yardımda bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sel, yangın gibi doğal afetlerde mağdur olan, sağlık sorunu nedeniyle maddi durumu uygun olmayan 347 aileye nakdi para yardımında bulunurken, bin 961 aileye ise erzak yakacak, giysi ve eşya yardımı yaptı. Yaşlı ve yatalak vatandaşların sağlık kuruluşlarına naklini sağlayan Bayraklı Belediyesi aynı zamanda evlere giderek periyodik şekilde kuaför hizmeti de sundu.

Ayrıca maddi durumu iyi olmayıp eğitimlerinde başarılı olduğu belirlenen 1400 öğrenciye burs veren Bayraklı Belediyesi, bin 200 öğrenciye de kırtasiye malzemesi hediye etti.

Engelli nakil araç sayısını 3’e çıkaran Bayraklı Belediyesi, maddi imkanları yetersiz olan engellilere 15 akülü ve 100 manuel tekerlekli sandalye verdi. Engellilere ekonomik bağımsızlıklarını sağlayan Bayraklı Belediyesi, engelliler için kurs açıp burada ürettikleri ürünleri satmak için tezgah verdi.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Bayraklı’da Anadolu’nun her köşesinden vatandaşımız var diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Hemşehrilerimin doğumundan ölümüne kadar hayatlarına müdahil oluyoruz. Elimizden geldiğince dar gelirli vatandaşlara belediye olarak destek vermeye çalışıyoruz. Bütçemizin önemli bir bölümünü sosyal yardımlara ayırdık. Desteğimiz sürecek” dedi.
Editör: TE Bilişim