Bayraklı'da 10 bin kişiye aşure dağıtıldı Bayraklı'da 10 bin kişiye aşure dağıtıldı
Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal karikatür yarışmasına, her yaş grubundan karikatürseveri bir araya getirecek.

Profesyonel ve amatör karikatüristlerin katılacağı yarışmada konu sınırlandırılması olmayacak ve karikatürlerin çizim tekniği renkli veya siyah beyaz olabilecek.

Yarışmacıların üç karikatürle katılabileceği yarışmada ıslak imza aranacağı öğrenilirken, gönderilecek karikatürlerin daha önceden hiçbir ulusal veya uluslararası yarışmalarda ödül almamış olması gerektiği bildirildi.

Bayraklı Belediyesi tarafından yarışmaya ilişkin yapılan açıklamada, karikatürleri son teslim tarihinin 30 Ekim 2015 olduğu dile getirilerek, "Seçici kurul Kasım ayı içerisinde toplanıp değerlendirme yapacak. Birinciye 2 bin lira, ikinciye bin 500 lira, üçüncüye ise bin lira ödül verilecek.

Eserler şahsen veya posta yoluyla Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teslim edilecek. Karikatüristler yarışmayla ilgili bilgiliyi (0232) 345 90 91-92 numaralı telefondan bilgi alabilecek" şeklinde ifadelerine yer verildi.

İlk kez bir karikatür yarışması düzenleyeceklerinin belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu konuda kendisini yetenekli gören herkesi yarışmamıza katılımını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim