Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 Ödemiş'e bağlı Boğaz köyü yakınlarında 80 kilo kubar esrar ile 2 bin 900 kök dişi hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda, İzmir İl Alay Jandarma Komutanlığı’ndan getirilen 'Vale' adlı köpeğin de görev aldığı bildirildi. 
Ödemiş’e bağlı Gölcük Yaylası, Boğaz köyü yakınlarında bir köy evinde bir miktar kubar esrar ile evin bahçesinde hint keneviri yetiştirildiği istihbaratını alan Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün (salı) sabah saatlerinde eve baskın yaptı. Eğitimli köpek Vale’nin yardımıyla kısa sürede çuvallar içindeki esrara ulaşan ekipler, tarladaki 2 bin 900 kök dişi hint kenevirini ele geçirdi. Yaklaşık 80 kilo esrar ve hint kenevirleri ile birlikte 2 kilo kenevir tohumu, ruhsatsız bir av tüfeği, bir hassas terazi ele geçirildi.
Konuyla ilgili F.Ö (41), B.Ö (55) ve M.Ö (65) adlı zanlılar jandarma tarafından gözaltına alındı. Şahıslar karakoldaki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. 
Bu arada zanlılarla birlikte ele geçirilenler, Ovacık Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü. 

İzmir Haber
Editör: TE Bilişim