Ankara'da iki canlı bomba kendini patlattı Ankara'da iki canlı bomba kendini patlattı
Başbakan Erdoğan, evinin yol güzergahı üzerinde bulunan BELMEK sergisini ziyaret ederek, sürpriz bir şekilde sergi açılışı yaptı. Kavacık Subayevleri BELMEK yıl sonu sergisi açılışı sırasında yoldan geçerken, BELMEK hocalarının davetini geri çevirmeyerek, açılışı gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'ın bu sürpriz bir ziyareti, kursiyerler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Sergiyi dolaşan ve gördükleri karşısındaki beğenilerini "Çok güzel, profesyonel çalışmalar yapılmış. Hepinizi tebrik ederim" diyerek dile getiren Başbakan Erdoğan, "Büyükşehir Belediyesi’nin böylesine güzel hizmeti düşünüp halkın hizmetine sunmuş olması çok önemli" diye konuştu.

Hocalar ve kursiyer eşliğinde sergilenen eserleri tek tek inceleyen ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başbakan Erdoğan, kursiyerlere ise, "Yaptıklarınızın ekonomiye katkısı nedir? Bu yaptıklarınızı satışa sunabiliyor musunuz?" şeklinde sorular yöneltti. Eskilerin alınıp yeni ürünler haline getirilen ahşap çalışmalarını da uzun uzun inceleyen Başbakan Erdoğan, yapılanların usta bir mimarın elinden çıkmış gibi olduğunu da ifade ederek, "Hepsi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Dört dörtlük çalışmalar yapmışsınız, hepinizi tebrik ederim" dedi.

Trikotaj bölümündeki çalışmaları da çok beğendiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, "Profesyonelce çalışmalar bunlar, mutlaka ekonomiye ve size katkısı olmalı. Bunun için atölyeler kurulmalı. Buralarda da çalışmalarınızı devam ettirmelisiniz" diye konuştu.

BAŞBAKAN'A, RÖLYEF TABLO, SERAMİK KAFTAN TABLOSU HEDİYE EDİLDİ

Ziyaret sırasında, BELMEK hocaları ve kursiyerleri Başbakan Erdoğan’a, kendilerini kırmayarak serginin hem açılışını yapıp hem de tüm sergiyi gezdiği için çok teşekkür ederken, günün anısına da Başbakan Erdoğan’a kendi elleriyle yaptıkları Rölyef Tablo ile Seramik Kaftan Tablosu hediye ettiler.


Ankara Haberleri





Editör: TE Bilişim