Eski eşinin arkadaşını vuran zanlı yakalandı Eski eşinin arkadaşını vuran zanlı yakalandı
 Seçim dönemindeki yoğunluğun seçimden sonra da devam edeceğini söyleyen Atila, bu enerjiyi bulmanın sırrını da “Ben Bornova Aşığıyım” diyerek açıklıyor. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, Bornova’nın hemen her mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelirken; gün içinde kimi zaman 10’dan fazla etkinliğe katılarak yurttaşlara plan ve projelerini anlatmayı sürdürüyor.

Bornova’nın geleceği için ‘Tam Saha ve tam kadro’ çalıştıklarını ifade eden Atila, “Ben Bornova aşığı bir insanım ancak burada önemli olan nokta da çalışmalarımızı uyum içinde sürdürmemiz. Biz, ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir tempo içinde ilçemizdeki her mahalle ve köye ulaşmaya çalışıyoruz.

Amacımız ilçemizin geleceğine katkı koymak ve bunu daha iyi hale getirmek için çaba sarf etmek. Dolayısıyla plan ve projelerimizi daha fazla kişiye ulaştırmak ve onlardan daha fazla görüş almak üzerine kurguladık. Biz, mesai saatine bakmadan çalışıyoruz” ifadesinde bulundu.

Kosova Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği, EDAK Ecza Kooperatifi, DİSK / Genel İş Sendikası ve Çamdibi ziyaretlerinde projeleri hakkında bilgi verdiklerini kaydeden Atila, “Gün geçmiyor ki, ilçemizdeki bir yerden davet almayalım. Hemen her gün Bornovalı hemşehirlerimiz bizimle görüşmek, kimi zaman derdini anlatmak kimi zaman da projelerimizi dinlemek için bizi davet ediyor. Biz de gelen her davetten mutlu oluyor, onlarla bir araya geliyoruz” şeklinde konuştu.

BORNOVA SEVDASI AMATÖRLÜKSE ÖYLEYİZ

Son dönemde bazı parti adaylarının siyasetin kulvarını başka tarafa çekmeye çalıştığını ifade eden Atila, “Adaylardan birisi bizi amatör ve tecrübesiz olmakla tanımlıyor. Bizim bugüne kadar aldığımız bütün görevler ortada. 2009 yılı yerel seçimlerinde CHP Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptık.

2009-2013 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Divan Katipliği; yine 2009 yılından bu yana da İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu Başkanı olarak halkıma hizmet verdik veriyoruz. Meslekte ise Yüksek Mimar ünvanına sahibiz ve Bornova’daki çalışmalarımız da ortada.

Bunu söyleyenler, gözlerini sağa sola çevirirlerse çalışmalarımızı hemen göreceklerdir” diye konuştu. Hem siyaseten hem de profesyonel anlamda birikim sahibi bir ekiple yola çıktıklarını sözlerine ekleyen Atila, “Arkadaşlarımızın hepsi kendi alanında önde gelen isimler ve hepsi de toplumda seviliyorlar. Ekibimizde siyaset büyüğü ağabeylerimiz bulunuyor. Eğer ki amatörlük Bornova’yı sevmekse; eğer ki amatörlük ilçemize hizmet etmekse evet, biz amatörüz. Bu ruhu ve canlılığı içimizde taşıyor; gönüllülük esasıyla kimsenin yaşına bakmadan emeğimizle ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim de amatörlükten anladığımız bu” ifadesinde bulundu.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Gün içindeki çalışmalarını 18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek sürdüren Atila, burada düzenlenen Şehitleri Anma Mevlidi’ne de katıldı. Anadolu’nun kazanılmasında ve korunmasında şehit olan yurttaşları şükranla andıklarını ifade eden Atila, “Biz, onlar sayesinde bugünleri gördük. Hayatını hiçe sayarak, ülkesi, milleti ve bayrağı için hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim