"Büyük takımların kendi arasındaki maçlar her zaman gündemin ilk sırasında yer alıyor. Çünkü bir geçmiş var, bir dostluk var ve gelecekte de hep böyle olacak.Kazanıp, kaybetmek önemli ama sonuçta ne olacağı daha önemli ve en çok merak edilen konu. Bizim birbirimizle oynadığımız maçlar şampiyonlukla eşdeğer. Biz rakiplerimizi yendik ama şampiyonluk şansını henüz yakalayamadık. Ama geriden gelen bir takım olarak üçüncüyüz. Sonuçlardan mutluyuz ama bulunduğumuz yerden mutlu değiliz."

Yeni sezon için de kadro yapılanması için çalışan Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in de onayıyla birlikte transfer görüşmelerinde adımlarını atıyor.Transfer görüşmelerine başlayan Kartal'a ilgilendiği oyunculardan biri olan ve Zenit'te forma giyen Malcom'dan kötü haber geldi. Şenol Güneş'in de takımda görmek istediği oyunculardan birisi olan Malcom'un Türkiye'ye transferi konusunda menajerinden çarpıcı açıklamada geldi.

Brezilyalı oyuncu Malcom'un menajeri, Rusya basınına transfer hakkında konuştu ve şu an için Beşiktaş'a gitme ihtimalinin zor olduğunu ifade etti. Son olarak ise 26 yaşındaki oyuncunun, bonservis bedeli bazında Türkiye'ye transfer olmasının çok zor olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

ŞENOL GÜNEŞ'İN STARI DÜNYA DEVİNE GİDİYOR

Transferde hareketlilik yaşayan Beşiktaş'ta yeni sezon için yıldız oyuncusuna talipler artıyor. Özellikle de son Galatasaray maçında gösterdiği performansla dikkat çeken Gedson Fernandes'e dünya devi talip oldu.

Editör: Ersin USTA