Öğretim üyesi boğazı kesilerek öldürüldü Öğretim üyesi boğazı kesilerek öldürüldü
  Olay, geçtiğimiz Perşembe günü merkez Karatay ilçesi Yenimahalle'de meydana gelmişti. Ahmet Koçak, sokak ortasında 5 yerinden bıçaklanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayet bölgesinde çalışma yaptı. Yapılan çalışmada görgü tanığı H.D, “Olayı gerçekleştiren şahıs beyaz koltuklu bir motosiklete binerek ayrıldı” dedi. Bunun üzerine polis şehirde bir çok noktada motosikleti bulmak için harekete geçti. Dün gece motosikleti merkez Karatay ilçesi Altıyol Kavşağı'nda bir şahıs binerken yakaladı. Yakalanan şahıs motosikleti 2 gün önce 800 TL karşılığında Muhammet Fatih K’den aldığını söyledi. Polis şüpheli olarak Muhammet Fatih K’yi evinde yakaladı. Yakalanan şüpheli cinayeti itiraf etti.
Olay günü arkadaşı Ahmet A. (18) ile birlikte Yenimahalle'ye gittiğini belirten cinayet zanlısı Muhammet Fatih K. ifadesinde, “Ahmet Koçak’a eroin alması için 50 TL verdim. Uyuşturucuyu bulamayınca paramı geri vermedi. Tartıştık, ben de bıçaklayarak kaçtım” dedi.
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Muhammet Fatih K, kasten adam öldürmekten, yakalanan arkadaşı Ahmet K. ise bilerek olayı gizlemek ve uyuşturucu kullanmaktan dolayı adliyeye sevk edildi.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim