İki otomobil çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı İki otomobil çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı
Kendine özgü franchise modeli ile Anadolu’da büyüyen Bimeks’in ilk franchise iş ortağı da 4. franchise mağazasını açtı. Peş peşe açtığı mağazalarla büyümeye aralıksız devam eden teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Bimeks, franchise duyurusunu yaptığı 2010 yılından bugüne toplam mağaza sayısını 64’e, franchise şube sayısını 28’e çıkardı. İç Anadolu Bölgesi'nin önemli illerinden Aksaray’a geniş ürün çeşidini, güler yüzlü hizmeti, istihdamı ve iyi fiyatı götüren Bimeks, Aksaray’daki mağaza açılışını Kültür Park Site Alışveriş Merkezi’nde bugün gerçekleştirdi. Açılışa Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kılıç, franchise iş ortakları Kürşat Güleroğlu, Bilal Yılmaz ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı. Aksaray’da 28. franchise şubesinin açılışını gerçekleştiren Bimeks’in açılışında, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde indirimli ürünlerden alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada, “Bimeks 2012 yılında da pazar payını arttırarak büyüyor. Stok riski taşımayan franchise modelimiz ile Anadolu’da kısa aralıklarla yeni mağazalar açmaya devam ediyoruz. Franchise modelimiz Anadolu’da çok rağbet görüyor. Öyle ki ilk franchise iş ortağımız bugün Aksaray mağazası ile birlikte 4. franchise mağazasını açtı. Bimeks’in bu başarısını güler yüzlü, kaliteli hizmet anlayışına ve iyi fiyat garantisine bağlıyoruz. Aksaray mağazamızın açılışının hemen sonrasında Konya Ereğli, Bodrum ve Tekirdağ Şarköy’de yeni mağazalarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin halka açık ilk teknoloji perakendecisi olarak halktan aldığımız gücü halka teknoloji hizmeti olarak sunmaya devam edeceğiz” dedi.



Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kılıç ise, “Aksaray’ımızda yeni alışveriş merkezlerinin açılması bizleri gerçekten çok sevindiriyor. Hatta ben dedim ki Aksaray’da saat 10.00'da bir açılışta bu kadar insanları bir araya nasıl getirecekler. Bir baktım insanlar sıraya girmiş, numara almış. Demek ki Aksaray’da elektronik cihaz üzerine epey bir ihtiyaç ve talep var. Çağımızda elektronik çağı olduğu için böyle bir yerin Aksaray’ımıza açılmasından dolayı teşekkür ediyorum. Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol ve Bimeks yetkilileri tarafından açılış gerçekleştirildi. 2012 yılında bugüne kadar 11 mağaza açarak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bimeks, tüm yurda iyi fiyatlı teknolojiyi götürmek için çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek açılışlarına devam edecek olan Bimeks, Aksaray mağazası ile beraber bu hedefini yarılamış oldu. Bimeks’in 40. ildeki mağazası, 182 metrekarelik satış alanı ile Aksaraylılara hizmet verecek. 

Editör: TE Bilişim