Bağ Evinde Vahşet Bağ Evinde Vahşet
 Edinilen bilgiye göre; 11 kasım 2012 gecesi saat 02.30 sıralarında Yeni mahalle İnönü Caddesi üzerinde bulunan 40 yaşındaki Bahattin Atabey'in iş yerine, kimliği belirsiz bir kişi iş yerinin kelebek camını kesip kapı kilidini kırdıktan sonra içeriye girdi. İşyerinden yaklaşık 100 tane kol saati, 200 tane gümüş yüzük ve 500 lira bozuk para alarak ve iş yerinin kapısını açık bırakarak olay yerinden kaçtı. Sabah işe gitmek için yola çıkan ve işyerinin kapısını açık gören bir vatandaşın ihbarı üzerine hırsızlık olayı ortaya çıktı. İşyerini gece 22.00 sıralarında kapatarak evine gittiğini ifade eden işyeri sahibi Bahattin Atabey, şikayetçi olduğunu hırsızların kısa sürede yakalanmasını istediğini ve bu hırsızlık olaylarının Malkara'da ne zaman biteceğini merak ettiğini söyledi.
Hırsız aynı gece saat:05.00 sıralarında Gazibey Mahallesi Yeniyol Sokak üzerinde bir markette geldi. 30 yaşındaki Bekir Gedik ve 35 yaşındaki Uğur Gedik kardeşlere ait iş yerinin kapısına gelerek etrafı gözledikten sonra elindeki levye ile ilk önce işyerinin kapısını zorladı. Kapıyı açamayan hırsız daha sonra iş yeri kapısının üzerinde bulunan havalandırma camını elindeki levye ile açarak etrafta kimsenin olamadığını anlayınca içeriye havalandırma camından girdi. Hırsız ilk önce tezgâh altından eline aldığı poşete yaklaşık 3 bin liralık sigara, kasdan ise 500 lira civarında bozuk paraları da elindeki poşete koydu. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiğini bilmeyen hırsız daha sonra girdiği havalandırma camından çıkarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı, sabah işe gitmek için yola çıkan ve işyerinin kapısını açık gören vatandaşların ihbarıyla ortaya çıktı. İş yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 
İşyeri sahiplerinden Uğur Gedik, hırsızların kısa sürede yakalanmasını istediğini söyleyerek şöyle konuştu: "Gece dükkanımızı kapatarak evimize gittik. İşyerimiz şehrin göbeğinde hırsızlık olabileceğini hiç düşünmedik. Hırsızlık olayını duyunca şok olduk. Hemen dükkanımıza gidip kamera kayıtlarını izledik. Yaklaşık yarım saat işyerinde kalmış. Hırsızın bir an önce yakalanmasını istiyoruz." dedi.
Güvenlik kamerası kayıtlarının yanı sıra işyerinde parmak izi incelemede yapan polis ekipleri, hırsızlıklarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim