Bayraklı'nın sosyal tesislerinde yeni yılda zam yok! Bayraklı'nın sosyal tesislerinde yeni yılda zam yok!
 Ege Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan önceki gün kamuoyuna tanıttığı meclis üyesi adaylarıyla 31 Mart’tan itibaren İzmir’de sosyal ve dost belediyeciliğin sergileneceğini söyledi.

İl Genel Meclislerinin kaldırılmasının ardından çok daha önem kazanan belediye meclislerinde görev yapacak olan üyelerin liyakat sahibi olması gerektiğini kaydeden Aslan, “ Tüm arkadaşlarımız kişisel kalibresi, hacmi, ağırlığı, misyonu, vizyonu ve ileriye dönük öngörüleri olan isimlerden oluşuyor.

Vicdan, merhamet, ahlak ve erdem bizim için çok önemli değerler. Kibir, kin, nefret, hased ve kıskançlık nedir bilmeyiz biz” dedi.

Meclis üyesi adaylarının en önemli vasfının halkın yanında yer almak olduğunu listeyi bu ilke etrafında şekillendirdiğini ifade eden vurgulayan Aslan şöyle konuştu: “ Benim meclis üyem, mazlumun, ezilmişin, öksüzün, yetimin safında yer almalıdır.

Her yerde ve her ortamda doğruyu, adil olanı konuşacak güvende olmalıdır. Ahbap çavuş ilişkilerine, masa başı gelmelere gitmelere itibar edeceklerle, fikir, sevgi, erdem, insanlık, adamlık, merhamet gibi değerleri önemsemeyenlerle işim olmaz nerede olursa olsun.

Aslolan Bayraklı halkıdır, halkın rahat ve huzur içinde yaşamasını temin etmektir. 7 gün 24 saat kentini ve o kentin insanının mutluluğunu düşünmektir.

Şunun veya bunun, güç odaklarının değil Bayraklı halkının adamı olmaktır. Bu yüzden tüm meclis üyesi adayı arkadaşlarım benim için önemlidir ve Bayraklı’yı yönetecek en iyi ekiptir. Bu ekip ile birlikte 31 Mart’tan itibaren İzmirliler, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu, dost kapısı belediyenin ne anlama geldiğini çok iyi göreceklerdir.”

Editör: TE Bilişim