Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü
 Bu haftaki seminer Torbalı Karakuyu Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Seminer'e Vural'ın yanı sıra MHP İl Başkanı Nejat Karataş, Torbalı İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ve partinin yerel yöneticileri de katıldı. 120 araçlık bir konvoyla Karakuyu'ya gelen MHP'li heyeti, kalabalık bir vatandaş topluluğu coşku ile karşıladı. Her hafta bir mahalle, köy ya da beldenin ev sahipliği yaptığı seminerlerden 9.'sunun açılışını konuşmasını İlçe Başkanı Mutlu yaptı. Karakuyu'nun sorunlarına değinen Yurdadoğ Mutlu, “Yürürlüğe giren kanun ile birlikte Karakuyu beldeden mahalle statüsüne dönüştürüldü. Ancak bu durum büyük bir problem yarattı. Artık Karakuyulu vatandaşlar karşısında tek bir muhatap bulamıyor. Problemlerini ulaşılmaz olan belediye başkanına aktarmak zorundalar. Zaten bu yüzden Karakuyu köprüsü bitmiyor, mahallede alt yapı yok ve okul sorunu çözülemiyor. Bir hayırseverin bağışı da değerlendirilmiyor. Ancak MHP olarak belediyeyi aldığımızda yapacağımız ilk iş, bu bölgeye yatırım yapmak. Bunun için de bir projemiz bulunuyor; Çamlıca bölgesinde çıkan jeotermal enerjiyi Torbalı’ya kazandırmak” dedi.



İl Başkanı Nejat Karataş da, Yurdadoğ Mutlu’nun çalışmalarını değerlendirdi ve Torbalı’nın geleceğinde MHP’nin rolünden bahsetti. Belediye başkanlığına adaylığını açıklayan Mutlu’nun Torbalı’ya farklı bir nefes getireceği savunan Karataş, “Yurdadoğ, Torbalı’da göreve başladığında önünde bir iddiası vardı. Yurdadoğ bize sadece bir ilçe başkanı olmadığını kanıtladı. Onun vizyonu da, hedefi de üç hilalli bayrağımızı belediyeye dikmekti. Bunu da başardığını söyleyebilirim. Torbalı’da bizi hedefe götürecek bir liderimiz var. Bizim ölçütlerimiz arasında etkinliklere kadınların katılımı çok belirleyici. Ancak burada gördüğüm görüntü beni oldukça tatmin etti. Yoğun bir katılım, bizim yeterli gücü yakaladığımızın resmidir” şeklinde konuştu.
Konuşmasında iktidara ve politikalarını eleştiren İzmir Milletvekili Oktay Vural ise, şunları dile getirdi: “Bugün buraya baktığımda çok kararlı bir topluluk görüyorum. Bu milletin kararlılığından Ankara’da korkanlar var. Biz çıktığımız her yerde MHP’ye dil uzatanlara haddini bildirdik. Bundan sonra da her yerde durum aynı olacaktır. Hiçbir partinin yapamadığını biz yapıyoruz. MHP seçim zamanı değil her zaman halkıyla birlikte olan bir parti. Bu yüzden halkın partisiyiz. Biz çiftçimizi, gazimizi, şehit ailemizi değerli bilen bir partiyiz. Başkaları gibi oturduğumuz yerden konuşan bir parti değiliz. Bu ülkeyi terörist ile pazarlık eden bir hale getirecek parti de değiliz. Bu yüzden bizden, politikamızdan korkuyorlar.”
Editör: TE Bilişim