Milas – Söke karayolunda can alıcı kaza Milas – Söke karayolunda can alıcı kaza
Yalıkavak Belediye Başkanlığının ve Bodrum Amatör Balıkçılar Derneğinin işbirliği ile düzenlenen deniz dibi temizliğine 25 dalgıç katıldı. Kıyı ise ilköğretim Okulu öğrencileri ile sanatçı Özlem Tekin organizasyona destek verdi. Deniz den çıkarılan birçok araç lastiği ve atık madde kıyıda toplanarak bir süre sergilendi. Denizden çıkan bazı maddeler kıyıda bekleyenleri şaşırttı.

Ünlü sanatçı Özlem Tekin’i gören öğrenciler bol bol hatıra ftoğrafı çektirdi. Sahil temizliği yapan öğrenciler ve Tekin denizin dibinden çıkan çöplere ise çok şaşırdı.

Tekin Gazetecilere yaptığı açıklamada “bir aydır duyuyorum zaten böyle bir faaliyet olacağını. Çok istiyordum katılmayı. Aslında bu sene galiba konserlerimde de tanıtacağız bu faaliyetleri. Bunların çok daha fazla olmasını istiyoruz Yarımadamızda. Her yerde olsun, deniz için, kara için, hava için, su için her şey için bu temizlik gerekli. Denizin dibinden çıkanlar beni çok şaşırttı. Bu karar kirletilmez bir deniz insanlar daha dikkatli olmalı” dedi.





Editör: TE Bilişim