Keman kursları yoğun ilgi görüyor Keman kursları yoğun ilgi görüyor
Ege Üniversitesi Şölen Alanı’nda düzenlenen törende oyunculara altın hediyelerini veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, sporu desteklemeye devam edeceklerini söyledi

Sporun her dalına destek veren Bornova Belediyesi, Kocaeli’nde düzenlenen müsabakalarda kazandıkları Türkiye şampiyonluğu ile Bornovalıların göğsünü kabartan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Genç Kız Hentbol Takımı’nı ödüllendirdi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Ege Üniversitesi Şölen Alanı’nda gerçekleştirilen Kaymakamlık Kupası Spor Şenliği Ödül Töreni’nde, Bornova Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda takımın oyuncularına tam altın hediye etti.

Başkan Sındır törende, Antrenör Muhsin Devrim ile sporcular Şeyma Atasever, Berna Mustafa, Ayşenur Telbaş, Ezgi Bozok, Elif Üner, Kübra Sarıkaya, İlkyaz Hedai, Zehra Merve Filiz, İlayda Koç ve Sibel Karameke’yi tebrik etti. Başarılarının devamının gelmesini istedi.

Suphi Koyuncuoğlu Genç Kız Hentbol Takımı 12-18 Mart 2012 tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılan Türkiye Genç Kızlar Hentbol müsabakalarında Türkiye Şampiyonu oldu. Takım, 13-22 Nisan tarihleri arasında Dünya Liselararası Genç Kızlar Hentbol Şampiyonası’na katılmak üzere Hırvatistan’da Türkiye’yi temsil etti. Türkiye Şampiyonluğu ile göğsümüzü kabartan Takım, Hırvatistan’dan da dünya altıncılığı ile döndü.

Spordaki başarıların gençleri motive ettiğini ve daha büyük hedeflere yönelttiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bornova’da sporun her dalına elimizden gelen katkıyo sunuyoruz. Hem belediyemizin olanaklarıyla insanlarımızın spor yapması için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Hem de amatör spor kulüplerine destek vererek daha çok gencimizin sportif faaliyetlerde bulunmasına katkı sağlıyoruz. Bu nedenle Bornovamızın köklü eğitim kurumlarından Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nin hentbolda kazandığı başarı bizim için çok önemli” dedi.

Bornova Belediyesi Haberleri



Editör: TE Bilişim