Buca Harekete Geçecek! Buca Harekete Geçecek!
  Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 40 bin nüfuslu Buca Koop Mahallesi’nde Muhtar Hakan Dönertaş’ın düzenlediği toplantıya katıldı. Site ve apartman yöneticileri ile halkın katıldığı toplantıda sıkıntılar ve çözümleri ele alındı. 
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve yöneticilerle birlikte ilçenin en kalabalık mahallelerinden biri olan Buca Koop’ta halkla buluştu. Son iki ay içerisinde 6 mahalle buluşması gerçekleşirken, Şirinyer’de ilçedeki ilk yarı olimpik yüzme havuzunun yapıldığını belirten Başkan Tatı, “İkinci ve daha büyük olimpik yüzme havuzunu Buca Koop’ta yapmak için harekete geçtik. Havuzun yeri hazır” dedi.
Şirinyer’de İzmir’in projesi sayılabilecek “Şirinyer Projesi”nin yapım çalışmalarının sürdüğünü anlatan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, “Engellilerimiz için yeni bir proje için start verdik. Engelli bakım, eğitim ve huzurevi olarak düşündüğümüz tesis ile ilgili çalışmaları Belediye Meclisi’ne kısa sürede getireceğim” diye konuştu.
Buca Koop’ta site ve apartman yöneticileri de dertlerini aktardı. Otoyolun Kaynaklar kıyısındaki alanda piknik yapanların alkollü olarak mahallede araç kullandığını ve çocukların risk içinde olduğunu belirten mahalle sakinleri yardım istedi. Emniyet müdürlüğü ve kaymakam ile görüşeceğini belirten Başkan Tatı'dan sokak sokak isteklerde bulunan mahalle halkı, suların bu bölgede basınçlı olmaması sebebiyle apartmanların üst katlarında büyük sıkıntı yaşandığı ve bazı otobüs seferlerinin artırılması için destek talebinde bulunuldu. Özellikle inşaat yapanların atıklarının gelişi güzel biçimde bıraktıklarını da belirten mahalle halkı, yeşil alanların artması taleplerinde de bulundu.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim