Konut satışları azaldı, konut kredisi borçlanmaları arttı Konut satışları azaldı, konut kredisi borçlanmaları arttı
 Adliye çıkışında gözaltı sürecinde maruz kaldığı hukuksuzlukları anlatan Maman, çalıştğı gazetenin sahibi Akın İpek ve anne Melek İpek'e geçmiş olsun derken gözyaşlarını tutamadı. 9 yıl çocuk esirgeme yurtlarında kaldığını ve insanların vergileriyle büyüdüğünü belirten Maman, "Benim devlete yanlışım olmaz, okudum bu millete faydalı olabilmek için gazeteci oldum. Ama benim hayal ettiğim ülke bu değildi." dedi. Arkadaşlarının işsiz kalacak olmasına dayanamadığını kaydeden Maman, insanların evlerine ekmek götüremeyecek olmasını düşündükçe çok üzüldüğünü ifade etti.
TATİL BİLETLERİMİ İBRAZ ETTİM AMA HAKİM YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI KOYDU

Koza İpek Grubu'nun bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasından sonra Bugün ve Kanaltürk televizyonlarının yayınları polis baskınıyla karartıldı. Kayyum olarak atanan kişiler, polis zoruyla kanal binasına girdi.

Polis baskınında Bugün gazetesi muhabiri ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlara 'izinsiz gösteri ve polise direnme' suçlaması yöneltildi.

Geceyi emniyette geçiren Kamil Maman işlemlerin tamamlanmasının ardından savcılığa sevk edildi. Kamil Maman, savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi. Mahkeme de Maman'ı adli kontrol uygulanarak serbest bıraktı. Kamil Maman, serbest kaldıktan sonra yaptığı açıklamada, yeni evli olduğunu ve tatil biletlerini dahi aldığını hakime hatırlatmasına rağmen yurt dışı çıkış yasağı konulduğunu söyledi. Emniyet'te polislerin ve savcılıkta da savcının kendisinin yönelttiği sorulara cevap veremediğini kaydeden Maman, şunları anlattı: "Onlar da suç işlediklerini biliyorlar. Ancak, ne emir verilmişse onu yerine getiriyorlar. Polise deseler ki kıtır kıtır kes, onu da yaparlar. Hakim, örgüt kurduğumu söylüyor. 'Neden benim haberim yok, kiminle kurmuşum, delili ne?' diyorum. Bana, 'Burada böyle yazıyor.' diyor. Bu günlerde geçecek ve bunların haberini de ben yapacağım."

KAYNAK: Zaman gazetesi

Editör: TE Bilişim