Öğretim üyesi boğazı kesilerek öldürüldü Öğretim üyesi boğazı kesilerek öldürüldü
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükçü ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ile birlikte rektörlük binasına gelen Arınç; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, rektör yardımcıları ve rektörlük personeli tarafından karşılandı. Prof. Dr. Gökbel'e yeni görevinde başarılar dileyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen ve dünya çocuklarını Konya ev sahipliğinde buluşturan bir organizasyona katılmak üzere buraya geldim. Buraya gelme fırsatı bulmuşken, uzun zamandır gelmeyi düşündüğüm ve kısa bir süre önce Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i de makamında ziyaret ederek bizzat yeni görevinde başarılar dilemek istedim. Konya; artık eğitim şehri, bünyesinde 2 devlet, 2 de vakıf üniversitesi bulundurmaktadır. Buradan Konya'nın eğitime ne kadar önem verdiğini görebiliriz. Elbette ki bunların içinde en köklü geçmişe sahip olan ise hiç kuşkusuz Selçuk Üniversitesi'dir.

İnanıyorum ki Selçuk Üniversitesi bundan önce sürdürdüğü nitelikli başarısını bundan sonra da devam ettirecektir. Bu vesileyle sayın rektörümüze görevinde başarılar diliyor, iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, "Sayın Başbakan Yardımcımızın Selçuk Üniversitesi'ne verdiği değeri çok iyi biliyorum ve üniversitemizde kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Selçuk Üniversitesi için çalışıyoruz. Bundan sonra da bu üniversitenin en iyi yerlere gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda üniversitemizin 37. yılını kutladık ve yaşayan tüm rektörlerimizi bir araya getirdik. Bu Türkiye'de örneğine ender rastlanan bir organizasyondu. 3 yıl sonra da 40. yılımızı kutlayacağız ve o güne kadar üniversitemiz adına önemli çalışmalara imza atarak daha görkemli bir kutlama yapacağız" diye konuştu.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, günün anısına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a bir tablo ile Selçuk Üniversitesi yazılı köstekli bir saat hediye etti. Son olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Selçuk Üniversitesi şeref defterini imzaladı.

Editör: TE Bilişim