6 ayda 57 kilo verip, hayaline kavuştu 6 ayda 57 kilo verip, hayaline kavuştu
Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda Aygün İ. isimli kadın gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan zanlı mahkeme tarafından tutuklandı. Zanlı, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürülmek üzere yola çıktı. Cezaevi kapısı önünde bekleyen Aygün İ.'nin yakınları polis aracını durdurarak memurlardan Celal Kaplan'ın kafasına sert bir cisimle vurdu. Araçta bulunan diğer memur ise bir yandan zanlıları gözaltına almaya çalışırken, diğer yandan yaralı arkadaşına yardım etti. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. Kafatasında kırıklar oluşan polis memuru Celal Kaplan ise 112 ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.
POLİS EŞKALE UYAN ARAÇLARI DİDİK DİDİK ARADI
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Eşkale uyan bütün otomobiller didik didik arandı. Otomobilleri kullanan şahısların ise kimlik bilgileri sorgulandı. Polis zanlıların gidebileceği yerler üzerinde uygulama yaptı.
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN YARALI POLİSE ZİYARET
Öte yandan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya yaralı polis memurunu hastanede ziyaret etti. Doktorlardan yakın bilgi alan Kahya, "İnegöl yapılan uygulamada Aygün isimli bayan uyuşturucu ticareti yapmaktan yakalanmış ve hüküm giymiş. Polis memuru arkadaşlar cezaevine teslim edecekleri sırasında 15 kişinin saldırısına uğramışlar. Saldırganlar cezaevinin önünden hükümlü olan şahısı kaçırmışlar. Saldırıya uğrayan bir arkadaşımızın kafasına sert bir cisimle vurmuşlar. Şu anda arkadaşımızın kafasında kırıklar var ama hayati bir tehlikesi görünmüyor. Saldırıyı yapanlardan 3 kişi yakaladı. Geri kalanları da yakalamak için çalışmalar devam ediyor" dedi.  Zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilişim