Korkutan patlama! Korkutan patlama!
 Süper Loto çekişinde 302. haftanın kazandıran numaraları 8, 14, 24, 29, 46 ve 47 olarak belirlendi. Çekilişte 6 bilen bir kişi 17 milyon 563 bin 660 lira 75 kuruş ikramiye kazandı. Süper Loto talihlisinin kuponu Kartal’ Soğanlık Mahallesindeki bayiden oynadığı belirlendi. Bayinin sahibi Şerafettin Yıldırım, “İnşallah tanıdık bildik, ihtiyacı olan birisidir. Öyle birisiyse zaten, dünyanın en mutlu insanı biz oluruz. Şimdiden bir şey bekliyorum diyemem. Kazananın gönül rahatlığıyla bu parayı harcamasını gönülden dilerim. Kendim de oynadım ama bugüne kadar büyük bir ikramiye çıkmadı” dedi.

 Mahalle sakinleri ise büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kim olduğunu merak ediyor. Bir mahalle sakini, “Büyük ikramiyenin bu bayiden çıkmasına çok sevindim, heyecanlandım. 5 yıldır buradan oynarım inşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır” diye konuştu.

 Bir mahalle sakini de, “Çıkan hakkında hayırlısı olsun. Aslında birinden şüpheleniyoruz ama bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 Şanslı bayinin karşısında işyeri işleten komşusu ise, “İki tane de biz oynamıştık bir bile çıkmadı. İnşallah iyi birine denk gelmiştir. Kazanan belki kuponuna bile bakmamıştır, belki uyuyordur. Gelip ‘ikramiye bana çıktı’ demez. İkramiye bana çıksaydı eğer yarısını ihtiyacı olanlara dağıtırdım” dedi.
Editör: TE Bilişim