Karabağlarda Otobüsü Taşladılar Karabağlarda Otobüsü Taşladılar
 AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Eskiizmir'de vatnadaşlarla buluştu. Halka dönük hizmeti Karabağlar'a taşıyacağını ifade eden Kalkan, “Büyük işler büyük adamlarla olur. O da Binali Yıldırım'dır.

Bunun içinde öncelikle İzmir Büyük Belediye Başkanı Adayımız Binali Yıldırım'ın anlayışının İzmir'e hakim olması gerekir. İzmir'in huzurunda 11 yıl bakanlık yapmış ve projeleriyle Türkiye'yi dünyaya tanıtmış bir bakan var.

Biz Sayın Bakanımız ile birlikte omuz omuza Karabağlar'ı geliştirmek için göreve talibiz” dedi. 
Aday gösterildiği günden bu yana çalışmalarına hızla devam eden Necip Kalkan, Eskiizmir'de halk ile bir araya geldi.

Halktan yoğun ilgi gören ve 'Necip Başkan' sloganları ile karşılaşan Kalkan halktan gelen yoğun ilgi karşısında hep birlikte Karabağlar'da zafere koştuklarını belirtti.

Kendisine verilen Belediye Başkanlığı görevini 'Karabağlar'da değişimi başlat' olarak tanımlayan Kalkan, “Karabağlar İzmir'in en büyük ilçesi.

Karabağlar bu seçimlerde AK Parti diyecek. Çünkü millet Karabağlar ve İzmir'de AK Parti'nin halka ve hizmete yönelik belediyeciliğine hasret. Hiç kimseyi kötülemek için mikrofonu almadım.

Ancak bizim bir özelliğimiz var, yapılan hizmetin daha iyisini yapmaya talibiz. 'İnsanın aynası iştir. Lafa bakılmaz'. Biz bu kadar iddialı konuşurken dayanaklara bakıyoru.

AK Parti Belediyeceliği'nin yapıldığı illerimize bakın birde İzmir'e bakın. Arada ki farkı göreceksiniz. Bir hasreti gidermek için yola çıktık.

Yola çıkmış insanaların başında bugün yalnızca Başbakan'ın değil tüm Türkiye'nin 11 sene aralıksı bakanlık yapmış tek Bakanı Sayın Binali Yıldırım'ın Türkiye'de haberleşme, ulaşım, limanlara verdiği yöne ve gelişimine bakın. Şuan İzmir'de Türkiye'nin en büyük limanı yapılıyor.

Ben de Türkiye'de bu kadar işi başarmış birisi olan Sayın Binali Yıldırım ile beraber Necip Kalkan olarak Karabağlar Belediye Başkan adaylığımdan gurur duyorum” ifadelerini kullandı.

Bir önceki Genel Seçimler'de Milletvekilliği için İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanlığı'ndan, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanlığı'ndan istifa ederek aday aday olduğunu yapılan temayül yoklamasında beşinci sırada olduğunu ancak milletvekili adayı gösterilmediğini söyleyen AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Kalkan,

“Siyaset uzun soluklu bir yarıştır. Bu yarışı kimi yüz metrede kimi 42 bin metrede tamamlar. Bide 2011 yılında aday gösterilmeyince partimize küsmedik. Aday gösterilmediğim gün, 'Ben partimin neferiyim. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın' diyerek yolumuza devam ettik.

Yapılan araştırmalar sonunda da paritmiz bize Karabağlar'da Belediye Başkanlığı görevini layık gördü. Karabağlar için yola çıktık. İnşallah anlımıın akı ile verilen görevi başarıp Karabağlar Belediyesi'ne AK Parti Bayrağı'nı dikeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim