Suriyeli dilenci çiftin hasılatı şaşırttı Suriyeli dilenci çiftin hasılatı şaşırttı
 Milletvekili Erdoğan, 2012-2013 eğitim öğretim yılına yönelik açılışı gerçekleştirilen ve bu yıl ön kayıt sistemiyle 24 öğrenci alacak olan Özel Cemil Alevli Koleji’nin Gaziantep ve ülke eğitimi açısından önemli bir adım olduğunu söyledi. Milletvekili Mehmet Erdoğan, eğitim alanında kalkınmanın sağlanması yönünde devlet vatandaş işbirliği yanında özel sektörün de yatırımlarını desteklediklerini ifade etti.
İngilizce ağırlıklı 1+4 sistemiyle eğitim-öğretim yapacak kolejin Gaziantep’te önemli bir açığı kapatacağına dikkat çeken Erdoğan, şöyle konuştu: "Kuruluşunun 50'nci yılında Gaziantep’e yeni bir kolej kazandırarak kentin önemli bir açığını kapatan Gaziantep Kolej Vakfı’nı, Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy’un şahsında kutluyorum." 
GKV'nin 50 yıllık tarihiyle üstlendiği misyonu başarıyla yerine getirdiğini yakından gözlemlediğini söyleyen Erdoğan, şunları söyledi: "Gaziantep’in eğitim alanında gelişmesi ve istenilen seviyeye çıkabilmesi yönünde devletimiz, hayırsever vatandaşlarımız ve özel sektörümüzün çabaları küçümsenemeyecek kadar büyüktür. Eğitimle ilgili istenilen sonuçların kısa vadede değil, orta ve uzun vadede elde edileceği bilinmektedir. Konuyla ilgili gerek hükümetimiz gerek Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz gerekli her türlü çalışmayı büyük bir dikkat ve kararlılıkla sürdürmektedir." 
Erdoğan, eğitim alanında sadece Gaziantep’in değil ülkemizin de köklü kuruluşları arasında yer alan ve yarım asırdır binlerce gencin yaşamına yön veren GKV tarafından yeni kurulan ve yabancı dil ağırlıklı eğitim yapacak olan kolejin açılışını büyük bir memnuniyetle öğrendiğini söyledi.
GKV Özel Okulları'nın Gaziantep’in dünyaya açılan en önemli pencerelerinden biri olduğunu anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Yabancı dil eğitimiyle bir dünya kenti olan Gaziantep’te birden fazla dil bilen nesillerin yetişmesinde önemli rol oynayacak olan Cemil Alevli Koleji’ni, kuruluşunu gerçekleştiren GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy’un şahıslarında yürekten kutluyorum. Özel sektörün eğitime katkılarını ve yatırımlarını desteklemeye devam edeceğiz."

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim