Çeşme'de Feci Kaza Çeşme'de Feci Kaza
İşletmeciliğini İbrahim ve Hatice Öztürk’ün yaptığı mekanda yaklaşık 50 kişi latin müzikleri eşliğinde eğlenip, dans etti. Çeşme Belediyespor Dans Antrenörü Burçay Cesur ile çocuk ve yetişkinlerden oluşan öğrencileri gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip konukları dansa kaldırdı. Celia Cruz, Marc Anthony, Hector Lavoe, Ray Barretto, Eddie Palmieri gibi sanatçıların parçalarının da çalındığı gecenin sonlarına doğru Türk ve Yunan ezgilerine de yer verildi. 
HER PAZARTESİ QUİZ-NİGHT VE HER PERŞEMBE DART-NİGHT PARTİLERİ
Mekan işletmecisi İbrahim Öztürk 29 yıldır Çeşme’de garsonluk yaptığını, 2011 yılında ise kendi mekanını açtığını belirterek, “Yıllardır tanıdığım yabancı müşteriler işyerimi açtığım ilk günden itibaren mekanın müdavimleri oldu. Zaten aramızda müşteri ilişkisinden ziyade misafir ve arkadaşlık ilişkileri var. Müşterilerimizin çoğu İngiliz, Galler, İskoç ve İrlandalılardan oluşuyor. Bu kadar çok yabancı müşteriye hizmet eden tek mekanız. Ayrıca Çeşme’de yaşayan Alman ve İskandinav ülkelerinden de çok müşterimiz var. Salsa gecesini Mayıs ayından bu yana ayda bir kez düzenliyoruz. Ayrıca her Pazartesi günü Quiz-Night ve her Perşembe günü de Dart-Night partileri düzenliyoruz. Salsa-Night düzenleme fikri ise Salsa kursuna giden kızlarım Burcu ile Elvan’dan doğdu” diye konuştu.

DANS, SADECE SOSYETİK VEYA LÜKS DEĞİL, BİR İHTİYAÇ VE TERAPİDİR
Gecede konukları danslarıyla coşturan Çeşme Belediyespor Dans Antrenörü Burçay Cesur ise çocukluğundan beri dans ettiğini ve dans etmeyi çok sevdiğini vurgulayarak şöyle konuştu:
“Çeşme’de 2007 yılından bu yana önce Çeşme Sanat Merkezi’nde daha sonra da Çeşme Belediyespor çatısı altında dans kursları düzenliyorum. Uzmanlık alanım salsa. Ancak eğlence amaçlı yetişkinlere bachata, cha-cha-cha, rumba, merenque ve modern dans, çocuklara da oyunsal formda dans da öğretiyorum. Bu gibi gecelerde öğrencilerim pratik yapma imkanı bulurken, seyirci önünde de ne şekilde dans edeceklerini öğreniyorlar. Asıl amacım ‘ben asla dans edemem, beceremem’ diyen kişilere dansı öğretmek. Dans sadece sosyetik veya lüks değil, bir ihtiyaç ve terapidir.”

Editör: TE Bilişim