Çeşme'de Yangın !!! Çeşme'de Yangın !!!
 CHP Çeşme Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut ilçe başkanı Ekrem Oran, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. CHP Çeşme Olağan Genel Kurulu'na, CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Divan Kurulu Üyesi Özcan Purçu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Alaattin Yüksel konuk olarak katıldı. Genel kurulda verilen bir önergeyle divan başkanlığına Alaattin Yüksel seçildi. 
"MÜCADELEMİZE DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR"
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Divan Kurulu Üyesi Özcan Purçu, genel kurulda bir konuşma yaparak, Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasçıları olarak çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Cumhuriyetin, demokrasinin, özgürlüğün mirasçıları olduklarını ifade eden Purçu, "Biz, zor zamanları severiz. Bizler, Atatürk’ün demokrasisi ile cumhuriyeti ile yoğrulmuş insanlarız. CHP olarak bu zor zamanları da aşacağımıza ve önümüzdeki ilk seçimde de iktidar olacağımıza inanıyorum. Ama mücadelemize inancımızı kaybetmeden devam etmemiz gerekiyor. Bunları savunacak bizden başka kimse kalmadı” dedi. Divan başkanlığına oy birliği ile seçilen CHP Parti Meclisi Üyesi Alaatin Yüksel de, konuşmasında Can Dündar ve Erdem Gül’den bahsederken gözleri yaşardı. 
"ÇEŞME'YE BAKANLAR BÖLGEDEN DERS ÇIKARMALI"
Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, CHP’nin Çeşme'de 30 yıldır iktidarda olduğunu vurgulayarak, “Çeşme’ye bakanlar bu bölgeden ders çıkarmalı. Burada CHP’nin iktidar olmasında herkesin çok büyük katkıları var. Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var" diye konuştu.
YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Tek liste halinde gerçekleştirilen olağan kongrede yeniden ilçe başkanlığına seçilen Ekrem Oran ise Çeşme’nin diğer bölgeler için çok iyi bir örnek olması gerektiğini belirterek, “Cumhuriyet kazanımlarımızın yağmalandığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün anısının ve devrimlerinin sistematik bir saldırıya maruz bırakıldığı, milli değerlerimizin ve bin yıllık kardeşliğimizin ağır saldırı altında olduğu dönemde bizler teslim olmuyoruz, karanlığa karşı var gücümüzle mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim