Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
 CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, CHP’li belediye başkanlarının da katıldığı yürüyüşte, ellerinde Türk bayrakları olduğu halde yürüyen ve slogan atan grup Gündoğdu Meydanı’nda Gezi Parkı protestolarında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.





GENÇLER HAKLARI İÇİN AYAĞA KALKTI
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel de, gençlerin başlattığı eylemlerin meşru ve demokratik talepleri içerdiğini söyledi ve şöyle dedi:
“Bu gençler, bu çocuklar harçların kaldırılmasını istedikleri için hapisteler. Bu gençler, bu çocuklar onun için ayağa kalktılar. Öğrenciler haklarını almak için protesto eylemlerini, anayasal haklarını özgürce kullanabilmek için ayağa kalktılar. Milyonlarca işsiz iş bulamadığı, okula gidemediği için ayağa kalktı.”
Meydanda partililere seslenen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, “Padişah Türkiye'nin meydanlarını boşaltın demiş. Padişaha cevap Gündoğdu Meydanı'ndan, padişaha cevap Taksim'den, padişaha cevap Kızılay Meydanı'ndan ve Türkiye'nin dört bir yanından. Ferman padişahınsa meydanlar bizimdir diyecek miyiz?" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim